ROEIVERENIGING DE WHERE
een sportieve vereniging voor jong en oud

       GRATIS PROEFLESSEN!

1 minuten leestijd (163 woorden)

Ruim je rotzooi toch eens op!

Wekelijks maken wij gebruik van het prachtige roei-water in Purmerend en omstreken. Helaas gaat niet iedereen daar even zorgvuldig mee om, met vervuiling van ons roei-water als gevolg. In plaats van rietstengels of vogelnestjes kijken wij al te vaak aan tegen plastic afval.

World Cleanup Day is de grootste jaarlijks opschoon-actie ter wereld! Inmiddels doen er 180 landen mee. Dit jaar is World Cleanup Day op zaterdag 16 september 2023. Als vereniging willen wij meehelpen onder het motto "De tsunami van plastic-soep zo snel mogelijk stoppen!"

Om 09:00 verzamelen op de vereniging voor de boot-indeling. Om 09:30 uitvaren richting Kwadijk, Ilpendam of het stadje. De vereniging zal zorgen voor vuilniszakken, handschoenen en grijpers.

Na afloop staat vanaf 13:00 uur op de vereniging een lekkere en gezellige lunch klaar. In verband met de boodschappen: graag van tevoren even aanmelden via mail of via de inschrijflijst bij het schoolbord.

Alle leden zijn welkom; ik hoop jullie te zien!

René Otsen (Toercommissaris)

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
maandag, 15 juli 2024

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar