ROEIVERENIGING DE WHERE
een sportieve vereniging voor jong en oud

       GRATIS PROEFLESSEN!

Instapuren

Geen ploeg of gewoon eens met iemand anders roeien...? Stap in!


De vereniging heeft drie keer per week een instapuur voor het roeien. Tijdens deze instapuren wordt in wisselende ploegen geroeid. Er wordt over het algemeen geroeid in C-boten. Na afloop is de soos open, en wordt er gezamenlijk koffie gedronken. Je hoeft je niet aan te melden voor een instap uur. Als je zorgt dat je op tijd aanwezig bent, dan wordt je ingedeeld in een boot. Laatkomers worden niet ingedeeld, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent!

Wanneer zijn de instap uren?

  • Maandagochtend: 9.15-10.15 (verzamelen om 9.05 i.v.m. bootindeling)
  • Woensdagochtend: 9.30-10.30 (verzamelen om 9.20 i.v.m. bootindeling)
  • Zaterdagochtend: 8.30-9.30 (verzamelen om 8.20 i.v.m. bootindeling)

Op zaterdag is het vaak wat drukker op de vereniging. We verzamelen dan buiten bij de fietsenrekken. Vraag ter plekke even naar het instapuur van de vroegroeiers, er zijn op zaterdag namelijk meerdere ploegen die op dit tijdstip buiten verzamelen.

Heb je nog geen C-bevoegdheid, maar wil je wel graag instappen? Overleg dan even met je instructeur. Als je instructeur vindt dat je er aan toe bent, dan kan je ook zonder C-bevoegdheid instappen. Er zijn voldoende ervaren roeiers aanwezig en een keer extra oefenen kan nooit kwaad.

In principe gaan de instapuren altijd door als het redelijk roeiweer is. Als het erg hard regent, dan heb je kans dat je voor een dichte deur staat. Op feestdagen gaat het roeien alleen door, als vooraf is vastgesteld dat er voldoende deelnemers aanwezig zijn op de betreffende dag.

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar