2 minuten leestijd (415 woorden)

Kikarow project

De afgelopen 2 weekenden stonden bij de where in het teken van het kikarow project.

op zondag 30 juni kwam de Kikaboot en de begeleidende reddingsboot van uit Alkmaar bij de where aan

3 boten van de where waren de groep te gemoed geroeid naar Spijkerboor, en van daar weer gezamenlijk naar Purmerend.

bij de where aangekomen werd het gezelschap getrakteerd op een uitgebreide lunch verzorgd door de sooscommissie, met hulp van een aantal "where-Lions" leden die overigens ook de kosten voor deze lunch voor hun rekening namen.

De reddingsboot heeft van zondag een paar dagen bij de club langs het wisselvlot gelegen, en is op donderdag weer vertrokken omdat deze boot niet via de Purmerringvaart naar Monnickendam kon varen, maar helemaal moest omvaren via het Noord Hollands kanaal naar Amsterdam en door naar Marken en Monnickendam.

op zaterdag 6 juli was het de beurt aan een groep Where roeiers om de vin onder begeleiding van de Reddingboot van Purmerend via Monnickendam recht over het Ijsselmeer naar Lelystad te roeien. Die zaterdagmorgen hadden de Sooscommissie en de "Where-Lions" een heerlijk geheel verzorgd ontbijt klaarstaan voor het kika-team en de Whereroeiers. " Jeannine Kooistra, Yvonne Timmerman, Wim van der Hoek, Frans Gaeta, Rene Otsen, Koen Koot, Jeroen Vos en Tim Bruinsma" hebben de eer van de Where hoog gehouden door de boot eerst naar Monnickendam en daarna dwars over het ijsselmeer naar Lelystad te varen. een aantal where ploegen hebben nog een klein of zelf een groot stuk helemaal naar Monnickendam mee gevaren. Op facebook en de site hebben jullie daar diverse foto's van kunnen zien. Een hartelijke ontvangst voor de vermoeide roeiers met diner bij roeivereniging Ponthos in Lelystad was het einde van die lange zaterdag. Pieter Schmal, en Rene Otsen ( die via een ingewikkelde mee roei, en omrij constructie zijn auto in Lelystad had gestald) hebben de ploeg where roeiers weer van uit Lelystad moe maar voldaan allemaal veilig terug in Purmerend afgeleverd.

Rest mij namens het bestuur van de Where nog alle leden die hier aan bijgedragen hebben hartelijk te danken voor de inzet en financiële bijdrage. De Where heeft via de groet groep "kika-koekenbakkers" en de individuele sponsoring via facebook van de deelnemende roeiers ongeveer 1400 euro kunnen bijdragen aan het kikarow project.

Namens het bestuur van prv de where nogmaals bedankt allemaal, Jaap Nijman 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
maandag 20 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://prvdewhere.nl/