ROEIVERENIGING DE WHERE
een sportieve vereniging voor jong en oud

       GRATIS PROEFLESSEN!

1 minuten leestijd (219 woorden)

Proefroeien in de Volans

Komt de zomer- en vakantieperiode eraan en wil je eens lekker roeien, zijn al je roeimaatjes net weg, op vakantie. Of wil je een keer zomaar spontaan individueel gaan roeien?

Dan heb je het probleem dat je niet alleen een boot in- en uit het water kan halen. Als oplossing is hiervoor een Volans 2 aangeschaft met de naam Linden. (Naar de hoofdsponsor.) Je hebt hem misschien wel eens zien staan op zijn aparte karretje in de midden gang van de grote loods. Je rolt hem makkelijk in je eentje naar buiten.

Maar dan? Moet de Linden "even" in elkaar worden gezet. Lastig als je het nog nooit gedaan hebt. En na afloop ook weer uit elkaar. Nog een vreemd ding: geen rolbankje? Nee, bij de Linden zit je rustig stil en rolt de rigger. Dat is even wennen, maar mocht je de opmerking krijgen dat je te veel op je armen roeit dan is de Linden een goede oefening. Je moet wel met je benen vanaf je af trappen.

Wil je het eens een keer proberen? Op woensdag 5 juni om 19.30 uur geven we uitleg en kun je de Linden eens proberen. Komt de dag of tijd niet uit?

Mail dan naar Cees de Groot, . Dan maken we een aparte afspraak.

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zaterdag, 15 juni 2024

Webredactie/kopij

Heb je nieuws of foto's
voor de website?

E-mail naar