1 minuten leestijd (205 woorden)

Bekende gasten uit Lisse hebben een tochtje geroeid in de Scull-8.

Roeien in een scull acht, het is een bijzondere ervaring en het blijft leuk. Op zondag 13 augustus 2023 was het weer eens zo ver.

Om 10:30u zetten we met twee auto's koers richting Purmerend. Bij De Where werden we hartelijk ontvangen met verse koffie en een punt vlaai.

Voor Marleen en Hans Wensveen was het toch weer een klein beetje thuiskomen. Zij hebben elkaar daar ontmoet en er ook jaren lang geroeid.

Zo'n acht naar buiten brengen en in het water leggen, is toch een heel dingetje, maar het ging vlotjes. Marleen had de stuurtouwtjes stevig in handen en via de intercom aan boord kwamen de strakke commando's luid en duidelijk over. Acht roeiers en zestien riemen, een hele toer om dat continu gelijk te houden met ook nog eens een goede balans. Toch ging het lang niet slecht. De 22,5 kilometer gleden gladjes onder de boot door.

Toen de 18 meter lange boot weer in de loods lag, sloten we deze mooie en gezellige dag af met een drankje en een bitterballetje in de soos.

Zeker voor herhaling vatbaar!

René Otsen van De Where, nogmaals bedankt voor je goede zorgen.

Marleen, Rutger, Pim, Lisette, Hans, Wim, Angela, Plonia en Hanneke

×
Blijf op de hoogte

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
zaterdag 23 september 2023