1 minuten leestijd (253 woorden)

Roeien in alle boten

Goed nieuws! De Rijksoverheid heeft bepaald dat er weer gesport mag worden op minder dan anderhalve meter afstand. Dat betekent voor roeiers dat er weer in alle boten geroeid kan worden. Om drukte te voorkomen, blijven we werken met inschrijving op een tijdslot. Je kan dus niet komen wanneer je wilt. Per half uur kunnen er maximaal 18 roeiers starten. 

De soos mag ook weer open. In eerste instantie willen we dat de Soos wordt bemenst door een beperkt groepje mensen. Hiermee willen we controle houden over hoe het gaat en kunnen we makkelijker kijken wat er wel en niet goed gaat. Mensen met een barsleutel mogen dus voorlopig nog niet zelf de soos openen.

Er zijn stoelen en barkrukken uit de soos weggehaald, zodat we makkelijker anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen houden. Er is nu plaats voor 18 personen tegelijk in de soos. Ook is er een verplichte looprichting gemaakt.

We mogen de kleedkamers, douches en ergometerruimtes ook weer openen. We vragen jullie echter om hier zo min mogelijk gebruik van te maken. De ergometers laten we voorlopig beneden staan, omdat het buiten ergometeren goed bevalt en ook veiliger is. De kleedkamers en douches blijven open voor roeiers die om zijn geslagen.

We verheugen ons erop zoveel mogelijk van jullie terug te zien. Een aantal leden kiest ervoor om voorlopig nog niet te komen roeien, vanwege hun eigen kwetsbare gezondheid of die van hun dierbaren. De lockdown is nog niet voor iedereen voorbij. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://prvdewhere.nl/