Geannuleerd!

Jeugdwedstrijden 2020

Corona-editie

Gisterenavond (23-09-2020) hebben we besloten om de komende jeugdwedstrijden te annuleren.

De nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben ons deze beslissing doen maken.

Ons clubgebouw staat nu ook in een door de overheid benoemde "zorgelijke regio". De weersverwachting is niet al te best, waardoor er veel binnen geschuild zal worden tegen de regen en de kou. En we halen deelnemers vanuit het hele land naar de randstad / zorgelijke regio.

We vinden het heel erg jammer, maar we vinden het ook steeds minder verantwoord worden om de wedstrijden door te laten gaan.

Maximaal aantal deelnemers

Maximaal aantal deelnemers

Deze wedstrijd is volgeboekt. Er zijn geen inschrijvingen meer mogelijk!

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijvingen zijn geopend tot en met zondag 20 september. Eventuele wijzigingen in de ploegsamenstelling of omvang kan na inschrijving uitsluitend per mail via

Vlotten en kleedkamers

Vlotten en kleedkamers

De vlotten zijn uitsluitend toegankelijk voor deelnemers met 1 begeleider. Na het uitstappen worden de handvatten door een vrijwilliger schoongemaakt. De kleedkamers zijn alleen voor noodgevallen te gebruiken.

Begeleiders en publiek

Begeleiders en publiek

Per vereniging mogen er maximaal 2 begeleiders mee. Deze kunnen samen met de deelnemers worden geregistreerd in het aanmeldingsformulier. De gegevens zijn alleen in te zien door de wedstrijdorganisatie en worden tot 2 weken na de wedstrijd bewaard. Gegevens worden uiteraard alleen gebruikt wanneer persoonlijk contact wenselijk is.

Publiek en overige toeschouwers zijn dit jaar helaas niet welkom op het terrein van PRV de Where. In de openbare ruimte zijn ze op eigen verantwoordelijkheid vrij om aan te moedigen.

Tot slot..

Tot slot..

Wij hebben er enorm veel zin in, het kan echter zijn dat er door aangescherpte eisen vanuit het kabinet geen doorgang kan vinden.

Natuurlijk speelt het weer, en de benodigde extra vrijwilligers mee in die beslissing. Ook als blijkt dat er te weinig aanmeldingen zijn kan er geen doorgang vinden.

We hopen op jullie begrip, en jullie te kunnen verwelkomen op 27 september voor een aangepaste editie van de Jeugdwedstrijden.