Hoodie

Prijs: € 22.00

De groene hoodie is gemaakt van een zachte sweatstof en voorzien van een wit borstlogo van PRV de Where. Dit borstlogo is niet op de foto afgebeeld. De capuchon heeft een witte contrastkleur aan de binnenzijde en is voorzien van wit tunnelkoord. De grote buidelzak heeft een verborgen opening voor de doorvoer van het snoer van de oortjes van je mobiel. Zo kun je lekker chillen na het roeien. Door de grote buidelzak is dit kledingstuk minder geschikt voor tijdens het roeien, de riemen blijven in de buidelzak haken.
  • 80% katoen, 20% polyester
  • De stof is 280 grams
  • Voorzien van wit borstlogo van PRV de Where (niet op foto afgebeeld)
  • Verkrijgbaar in maat S t/m XXL

Sportkleding wassen?

Na gebruik liefst dezelfde dag wassen, transpiratiegeur hecht zich graag. Lichte en donkere kleuren apart wassen. Sluit de ritsen en keer de kleding binnenstebuiten. Borstbanden van hartslagmeters en beha’s meewassen in een waszakje om de haaksluitingen te beschermen.

Was de kleding op 30 graden op een miniwasprogramma (halfuurtje). Gebruik een vloeibaar wasmiddel (met mate), waspoeder lost niet goed op bij lage temperaturen. Gebruik GEEN wasverzachter, dat beschadigt de technische weefsels en vermindert de ademende/waterafstotende kwaliteit.

Functionele sportkleding droogt zeer snel aan de waslijn of eventueel op een hangertje. Niet in de droger drogen! Warmte beschadigt de elastische vezels. Strijken is niet nodig.
Bij hardnekkige transpiratiegeur kan je de kleding behandelen met azijn of met een papje van Biotex groen poeder met water. Laat dit maximaal 5 minuten inwerken, daarna goed uitspoelen.